Avantgarde Pro Action este agentia de PR de care ai nevoie. Organizam pentru dvs. petreceri, targuri, conferinte, nunti, botezuri, cocktail-uri etc.
Caravana Avangarde “Programe de Finantare pentru IMM-uri – Fonduri Structurale 2007 – 2013 , 30 miliarde de Euro” Caravana Avangarde reprezinta unul dintre parteneriatele noastre de tip “public – privat”, deoarece a implicat firma noastra dar si Agentia Nationala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Cooperatii precum si ministerele Guvernului roman. Nu in ultimul rand, evenimentul nostrum a benefeciat de sprijinul avizat al Delegatiei Uniunii Europene in Romania, prin amabilitatea Domnului Georgio Ficcarelli, seful Delegatiei, precum si a Centrului Info Europa, care a furnizat tiparituri specifice.

Aflati in permanent parteneriat cu Camerele de Comert din orasele participante, dar si cu oficiile teritoriale ale A.N.I.M.M.C.-ului, mai sus amintit, pe toata durata actiunii (intre 18 septembrie si 4 octombrie 2006), Caravana Avangarde si-a propus sa aduca in marile orase ale tarii informatie pretioasa in legatura cu programele de accesare a Fondurilor Structurale, ce nu vor intarsia sa apara, la inceputul acestui an.

De asemenea , Organizatia de Afaceri din cadrul Partidului Democrat, prin presedintele sau, Domnul Senator Marius Marinescu, a sprijinitpermanent evenimentul. Domnul Senator s-a dovedit a fi un foarte bun cunoscator al problematicii actuale in legatura cu tema dezbatuta.

La discutii au participat peste 1000 de societati comerciale, interesate in a afla cat mai multe despre aceste fonduri, menite sa creasca practic nivelul de trai in Romania .

Orasele participante si datele la care s-au desfasurat simpozioanele au fost :
18 septembrie 2006 – Constanta ;
20 septembrie 2006 – Galati ;
22 septembrie 2006 – Iasi ;
25 septembrie 2006 – Brasov ;
27 septembrie 2006 – Cluj;
29 septembrie 2006 – Timisoara ;
02 octombrie 2006 – Craiova ;
04 octombrie 2006 - Braila .

Mass-media a fost prezenta pe tot parcursul caravanei, fiind intotdeauna un partener de nadejde al evenimentelor Avangarde. Aducem multumiri inca o data pentru interesul aratat. Din partea ministerelor au participat : Dl. Dan Ioan Oprea – Ministerul Muncii si Solidaritatii Familiei, Dna. Lidia Ene si Dra Simona Oancea – Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dna. Ancuta Condurache – Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Dl. C. Costache – Ministerul Integrarii Europene.
Multumim si sponsorilor evenimentului : CEC, BCR, ING Bank, BRD, OTP Bank, Transilvania Bank, Carpatica Bank, Libra Bank, St. Lukas Hospital si altii.


Noi va construim scenariul si regia, dar aplauzele le primiti Dumneavoastra!
Echipa noastra
va poate ajuta sa:
» anticipati reactia opiniei publice
» analizati feed-back-ul
» gasiti solutii manageriale
» stabiliti programe de relatii publice
» evaluati aceste programe
» monitorizati presa
si relatia cu mass-media
» coordonati comunicarea interna
» coordonati organizarea evenimentelor
» identificati problemele interne si externe
beneficiati de cele mai frumoase si potrivite decoratiuni
Tel/Fax: 021 / 745 35 81 - 021 314 00 42
Mobil: 0722 266 007
office@avantgardeproaction.ro
anca@avantgardeproaction.ro
alexandru@avantgardeproaction.ro