Avantgarde Pro Action este agentia de PR de care ai nevoie. Organizam pentru dvs. petreceri, targuri, conferinte, nunti, botezuri, cocktail-uri etc.
NUNTA LA CASTEL In imaginile ce urmeaza, va propunem un itinerariu, credem, interesant, al unei nunti frumoase, precum o poveste de demult citita...
Printesa se gateste acasa impreuna cu domnisoarele de onoare. Mama ei ii strange cu drag corsetul ca intr-o scena celebra din “Pe aripile vantului” dar nici un semn nu se pierde, totul ramane pe pelicula. Printul, privind sagalnic, se infioara cand isi regaseste iubita imbracata in straie albe, fine, stralucitoare, cu diadema-i sclipind in parul bogat…Manusile-i diafane, buchetul trandafiriu, toate vestesc sosirea inelelor de nunta, asteptandu-si cuminti, sorocul, pe o pernuta speciala, a carei dantela tremura sfioasa, prea incarcata de atata emotie…

Dar ce se-aude? Surlele suna! Alaiul porneste agale spre biserica care-i va uni pe vecie; mainile lor se cuprind si se strang, atunci cand preotul rosteste cuvintele magice: “Juri sa-i fii alaturi la bine si la rau?” – si ecoul repeta. Dar ei raspund pe rand, doar o singura data.
Doar o singura data dantuiesc Isaia, doar o singura data sunt asteptati pe treptele bisericii de atata lume cu atatea flori, doar o singura data se plimba imbracati precum printii prin locurile pline de istorie, prin castelele de altadata, fericiti ca se pot arata lumii intregi cu toata forta lor de indragostiti ! Si din nou ramane pe pelicula totul.
Invitatiile au fost trimise de mult, salonul nuntii lor este gata decorat cu funde bogate si flori in aranjamente dintre cele mai diverse, muzica este pregatita sa rasune, cei mai faimosi “pictori” ai vremii sunt gata sa imortalizeze, artificiile sunt pe cale sa erupa, mesenii aproape au ajuns, emotia atinge culmi intense.
Dar iata-i ca sosesc! Povestea noastra continua pana in zori si sunt implinite doar autenticele traditii.
Noi, aici, la Avangarde, zamislim asemenea nunti – le decupam din povesti si le transpunem in realitate; putem sa va plimbam in calesti sau in masini de epoca, de ce nu chiar in sanii trase de reni?!
Bateti la Poarta noastra si sigur vi se va deschide. Atunci veti intra in poveste… Bine ati venit!

In plus, veti primi un cadou – pentru orice contract mai mare de 2500 Ron, Printul si Printesa vor primi un sejur la munte, la Sinaia ***.

Noi va construim scenariul si regia, dar aplauzele le primiti Dumneavoastra!
Echipa noastra
va poate ajuta sa:
» anticipati reactia opiniei publice
» analizati feed-back-ul
» gasiti solutii manageriale
» stabiliti programe de relatii publice
» evaluati aceste programe
» monitorizati presa
si relatia cu mass-media
» coordonati comunicarea interna
» coordonati organizarea evenimentelor
» identificati problemele interne si externe
beneficiati de cele mai frumoase si potrivite decoratiuni
Tel/Fax: 021 / 745 35 81 - 021 314 00 42
Mobil: 0722 266 007
office@avantgardeproaction.ro
anca@avantgardeproaction.ro
alexandru@avantgardeproaction.ro