Avantgarde Pro Action este agentia de PR de care ai nevoie. Organizam pentru dvs. petreceri, targuri, conferinte, nunti, botezuri, cocktail-uri etc.
Agentia de evenimente poate parea o cheltuiala nejustificata, insa experienta staff-ului de PR se reflecta in bugetul alocat actiunii.
Selectarea atenta a furnizorilor si implicit negocierea cu tertii , fiecare detaliu care construieste desfasuratorul, poate sa ajusteze substantial costurile iar "produsul finit" sa fie de cea mai buna calitate si la preturile cele mai avantajoase. Planificarea si strategia evenimentului facuta de profesionistii care se lovesc zilnic de "micile detalii", te pot scuti de capcanele si greselile inerente.

Este de evitat sa se aleaga unul sau mai multi oameni din personalul propriu care sa se ocupe de organizare, deoarece exista riscul ca acestia sa nu reuseasca sa aibã o viziune de ansamblu, sa nu comunice suficient, sa nu aibã experienta necesara, iar timpul alocat pentru o altfel de activitate decat cea stabilita, poate afecta buna functionare a companiei. Astfel, veti putea avea cele mai bune propuneri pentru locatiile care se preteaza a fi inchiriate , cele mai potrivite meniuri , cele mai interesante decoruri, cele mai bune echipamente de sonorizare , cele mai reprezentative materiale promotionale , cei mai talentati DJ , cele mai apreciate trupe care interpreteaza muzica live , cele mai stralucitoare efecte pirotehnice , cei mai priceputi artisti in body painting , cei mai haiosi clovni, cele mai eficiente mijloace de mediatizare dar, nu in ultimul rand, cele mai bune idei de jocuri si concursuri organizate de echipa noastra.

Consilierea clientului pentru intregul program de relatii publice, asistenta pe toata durata evenimentului, intelegerea nevoilor si interpretarea lor, comunicarea transparenta cat si flexibilitatea in decizii, constituie argumentul principal in alegerea serviciilor noastre.

Fiecare litera, fiecare material textil, fiecare nota muzicala, fiecare condiment sunt alese cu maxima atentie pentru a fi in ton cu actiunea. Atat evenimentele de companie cat si cele private pot solicita serviciile de catering. Acestea sunt necesare in momentul in care actiunea se desfasoara in locatie proprie sau intr-o sala unde nu exista sau nu se doreste bucataria respectiva. Actiunile in aer liber sunt si ele binevenite pentru serviciile de catering.

Dotarea locatiei este un alt punct din desfasuratorul evenimentului, care necesita o atentie deosebita. De asemenea, trebuie tinut cont de numarul de mese necesar , scaune, microfoane, casetofon si casete audio, videorecorder si casete video, reportofon, retroproiector, trepied, proiector pentru diapozitive, ecran, tabla si multe alte obiecte din dotarea locatiei.
Noi va construim scenariul si regia, dar aplauzele le primiti Dumneavoastra!
Echipa noastra
va poate ajuta sa:
» anticipati reactia opiniei publice
» analizati feed-back-ul
» gasiti solutii manageriale
» stabiliti programe de relatii publice
» evaluati aceste programe
» monitorizati presa
si relatia cu mass-media
» coordonati comunicarea interna
» coordonati organizarea evenimentelor
» identificati problemele interne si externe
beneficiati de cele mai frumoase si potrivite decoratiuni
Tel/Fax: 021 / 745 35 81 - 021 314 00 42
Mobil: 0722 266 007
office@avantgardeproaction.ro
anca@avantgardeproaction.ro
alexandru@avantgardeproaction.ro